Streetfishing Roermond 2017/10/8

Då jag förberedde bilder för tisdagsposten om DIY mjukbeten under lördagen tog jag mig en tur in till mina vanliga ställen i Roermond nu på morgonen för att fiska after lite abborre. Framme vid vattnet strax innan 08:00. Från att ha varit molnigt sprack det upp så jag fick en solig start på turen.

Abborre #1, högg på en HypoTeez 6.5 cm med en 3.5g #1/0 jiggskalle

Det var rätt så segt fiske överlag. Vid mitt vanliga högavkastningställe hade jag ett försök till hugg på första kastet, precis vid ytan. Nästa kast 4-5 abborrar som följde draget och därefter ingenting på en timme.

Gick vidare till en stenbro lite längre bort där jag fick upp två mindre fiskar. Under tiden blev vädret sämre och en ordentlig regnskur senare tog jag mig hemåt, inte helt nöjd (men inte helt missnöjd heller).

Abborre #2, högg på ett 9 cm hemgjort mjukbete. Återigen 3.5 g #1/0 jiggskalle.

Grootjes,

Christian

Märkt , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *