Premiär 2020 med nytt Personbästa

Premiär 2020 med nytt Personbästa

april 7, 2020 Av av Sofie & Jonas

Måndag 6 april 2020 – Bebis i båten och dags för PB!

Igår sjösatte vi båten, efter en lång vinter och ett ovanligt långt uppehåll från fisket för framförallt mig, pga att jag spenderade förra och endel av detta året med att vara gravid, och för 7 veckor sedan fick vi vår son. Har under hela graviditeten funderat mycket över hur fritiden kommer se ut med en liten i familjen, och hört många pikar om att nu är det slutfiskat för min del, det får vi se!

Premiärturen igår var planerad för att främst sjösätta båten, och prova hur det skulle vara att ta med Sam ut för första gången, förhoppningarna var såklart att det skulle fungera bra så abborrprylarna fick följa med. Lite lätt fiske skulle vi väl hinna med!

Sam hade på sig en life jacket från Baltic Bambi 3-15 kg och så la vi honom i liggdelen från vagnen, när det var dags för amning och blöjbyte så åkte vi in i lä för att fixa det sen på med flytvästen igen och ner i liggdelen. Han trivdes utmärkt och sov nästan hela tiden.

Baby i båten fungerar utmärkt, rekommenderas!

Det blev lite mat, både för oss och för lilleman, ett blöjbyte och sedan var allt lugnt för att börja jigga lite, och det dröjde inte många kast tills det small till i grejjerna! Jag kände med en gång att jag krokat i en modell större, och efter några svettiga minuters drillande med mitt Veracity-spö håvade Jonas en riktig drömfisk! Jag var säker på att jag hade uppgraderat mitt tidigare PB på 8,3 kg, men att jag skulle ta en 11+ var verkligen en överraskning och en otroligt häftig upplevelse!

11100 gram, 108 cm
Tog på en Scoutkicker i färgen Arkansas Shiner – finns att köpa på sportfiskeprylar.se

Helt otrolig start på fiskesäsongen 2020, och extra kul att det var första gången vår son följde med i båten, den här dagen kommer jag minnas i resten av mitt liv!