Fiske i Norra Sverige

Kort och gott, vi har bilat uppåt i Sverige denna sommaren och det har blivit lite fiske längst vägen, tänkte bara slänga ut lite bilder på några av de fiskar vi lyckats lura upp =)

Första stoppet Fågelsundet – 35 Id upp, smått men kul!

Fiske

Vi anlände senare till Umeå och tog in på Norrmjöle Camping (kanonbra) Vi åkte därifrån och fiskade längst Lögdeälven. Riktigt rolig miljö att fiska i och kanonväder, vi ägnade ca 2 dagar på fisket där och vi fick upp en del Öring och Harr, dock inga bjässar här heller men det nappade bra! Jonas tappade dock en finare öring sista dagen.

Övernattningsstuga vid Lögdeälven, Umeå
Fiske
”Laxunge”
Fiske
Harr i Lögdeälven, Umeå
Fiske
Harr i Lögdeälven, Umeå
Fiske
Öring i Lögdeälven, Umeå

Efter Umeå åkte vi vidare till Storuman. Där bodde vi på Avasund Fiske & Camp och hyrde roddbåt och fiskade efter Öring och Röding. Rödingen såg vi inte till men Öringen nappade ganska bra här också!  Här fick vi upp en lite finare Öring också på 1,5 kg – PB 😉 C&R på allt 

Fiske
Öring i Storuman
Fiske
Öring i Storuman
Fiske efter Öring
Öring på 1,5 kg

Det var lite kort om fisket i Norra Sverige, blir garanterat ett återbesök och då ska vi ta oss ända upp i Nordligaste Sverige, det är större än man tror! nu blir det jobb och gäddfiske framöver//Jonas och Sofie

Märkt , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *